​Абырвалг

«Чи любите ви рибу так, як люблять її в держрибагентстві, МЗС, СБУ, Держприкордонслужбі та інших державних відомствах України, представники яких саме зараз не лише зібралися на свято риби в Азовському морі, але і запросили на це свято своїх російських друзів.


Так, від словосполучення «російські друзі» трохи паморочиться.

Але не для групи самовідданих професіоналів та патріотів, які 3 дні поспіль на Бориспільській трасі ділитимуть з кавабрейками, обідами та офіційними вечерями зі своїми російськими партнерами (слід думати також з мід, фсб і тд) квоти на вилов риби в Азовському морі.

Наступний раз, купуючи в магазині скумбрію чи крабові палички не забудьте згадати і подякувати цим прекрасним людям», - пише на своїй сторінці ФБ Bohdan Yaremenko.

«Кому война, а кому мать родна» (російське прислів'я) - Сьогодні в Києві знову і в ювілейний 30-й раз Держрибагентство України та представники інших поважних державних інституцій, в тому числі МЗС, Мінюстиції, ДПСУ, будуть ділити квоти на вилов риби в Азовському морі з делегацією держави-агресора та окупанта. В рф це зветься дуже красномовно: «30-я сессия РУК» - РУК - российско-украинская комиссия по вопросам рыболовства в Азовском море. Фуршети, обіди, вечері, навіть святкове «обмывание по русскому обычаю» - все заплановано.

Делегація рф, яку очолює федеральное агентство рф по рыболовству (росрыболовство) щойно, 09:25, прибула в аеропорт Бориспіль рейсом B2 843 компанії Belavia з Мінську, термінал D.

Ділити будуть аж 3 дні. Тому що в хорошому місці. І в Києві, і не в Києві (незручно для демонстрантів та як їх - пікетників, прости господі). Це готельно-ресторанний комплекс, відомий як «Козацький Стан», що тепер зветься ONOVO Dendra Hotel (18-й км Бориспільського шосе, 500 метрів від метро «Бориспільська»). Програму, що люб'язно скинули нам джерела в російській делегації, додаємо.

Наші інструкції (директиви) українській делегації опублікуємо трохи пізніше. Дамо їм трохи часу подумати самостійно... Там є кому. Особливо тим, хто не має стосунку до Держрибагентства», - пише на своїй сторінці ФБ Andrii Klymenko.

Фото зі сторінки ФБ Andrii Klymenko



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.