​Кожного можновладця, що робив гроші на крові українців - до відповідальності


На кого працює українська влада? Один день з повсякденного життя показує пріоритети української влади. На жаль, вони аж ніяк не показують бажання влади працювати на перемогу та державу. На ці два напрямки працює народ України. А от влада працює в інтересах власних кишень та в інтересах окупанта.

Знизу – просто статистка. Але вона демонструє ставлення влади до держави і українського народу. І ця статистика, яка є фактичним і реальним відображенням дій, доводить: можна багато і солодко лити у вуха мед, але реалії – інші.

Влада постійно говорить про нестачу коштів. Однак паралельно ми бачимо, що тільки за один день оголошується велика кількість не актуальних на сьогоднішні тендерів. Ба більше, більшість з них завищені майже вчетверо. Фактично, ми спостерігаємо не лише замовлення непотрібних чи неактуальних на сьогоднішній день замовлень від влади щодо витрачання бюджетних коштів, але ще й дуже часто значно завищених. Хтось може повірити, що чиновники, яким реально байдуже на перемогу, просто так щоденно замовляють тендери на непотрібні послуги чи закупки, а влада Зеленського не може перекрити витрачання коштів?

Отже, ми всі спостерігаємо, як влада і люди Зеленського банально грабують український бюджет під гасло: немає грошей. То що треба зробити українському народу, аби перекрити кисень крадіям, що призначені Зеленським або є членами його команди і які грабують український бюджет? І що гнітить: вони навіть не криються і не бояться покарання. А наше завдання – перемогти і внутрішнього і зовнішнього окупанта, і кожного можновладця, що робив гроші на крові Українців, притягнути до відповідальності.

Один день на фронті (Юрій Бутусов):
Мінус Очеретіно, Архангельське, Новокалинове, Керамік, Солавйова, Новобахмутов.

Один день на Прозорро (Юлія Глушко):

Бровари
- капремонт 78 млн грн (на той же ремонт за 2 роки уже витрачено 126 млн),

Дарницький район Києва одночасно
- будівництво 132 млн грн,
- будівництво 140 млн грн,
- будівництво 152 млн грн.

Запоріжжя
НОВЕ будівництво
- 109 млн грн.

Київ
- ремонт будівлі 82 млн грн,

- ремонт майданчика 8 млн грн,

- ремонт скверу 4 млн грн.

Павлоград
- ремонт гуртожитку 132 млн грн

Київ
- послуги, пов’язані з програмним забезпеченням 10 млн.

Одеса
- реконструкція 109 млн грн,
- ремонт будівлі 68 млн грн,
- реконструкція 148 млн грн.

Закарпатська область
місто Перечин
- реконструкція 14 млн грн.

Фото з відкритих джерел



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Воскресная ночь была неспокойная - враг атаковал нашу страну дронами типа «шахед» в количестве 29 штук. Все БпЛА были уничтожены

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.