​На Львівщині попрощалися з учасником АТО, який трагічно загинув у Польщі

Сумна звістка про трагічну загибель у Польщі юнака з Медвежі нещодавно облетіла Дрогобиччину. Як інформує сайт Дрогобицької районної державної адміністрації, Денис Лучищак був призваний на строкову військову службу восени у 2013 році. Продовжив службу за контрактом у зоні бойових дій на сході України у військах протиповітряної оборони. Демобілізувався у 2016 році. Займався волонтерською діяльністю – допомагав дітям, хворим на ДЦП та хворобу Дауна у громадській організації «Надія» у Дрогобичі. У березні цього року виїхав на заробітки до Польщі, де трагічно загинув 26 березня.


Усі, хто знав покійного, відзначають його добру вдачу, сумлінне ставлення до обов’язків. Про нього добре відгукуються і співробітники польської фірми DK Partner у м. Лудзь, де він працював, інформує Польське радіо.

Крім односельців, на похорон Дениса прибули його друзі, ветерани АТО. У прощальному слові отець – парох та військовий капелан о. Михайло Коліщак, сказав, що війна вогненним крилом опалила душі молодих хлопців, які пройшли через її горнило, тому вони потребують нашої особливої уваги та підтримки.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.