​Пленарне засідання Верховної Ради України 7 листопада 2018 року

Голова Верховної Ради України А.Парубій відкрив ранкове пленарне засідання. Головуючий надав слово народним депутатам, які виступили з оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями.


Із заявою від фракцій виступи голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко. Він повідомив, що фракція вимагає від Верховної Ради невідкладно прийняти зареєстровану фракцією постанову про скасування підвищення ціни на газ. «У разі неприйняття цієї постанови фракція Радикальної партії не буде брати участь в голосуваннях», - заявив Олег Ляшко.

Після закінчення виступів і оголошення заяви від фракцій народні депутати приступили до розгляду питань порядку денного.

Парламентарії розглянули проект Постанови про парламентські слухання на тему: «Шляхи подолання епідемії туберкульозу в Україні» №8141.

За результатами голосування проект не набрав необхідної кількості голосів для прийняття і був відхилений.

Головуючий поставив на рейтингове голосування наступні питання порядку денного - питання ратифікації.

Результати голосування показали низький рівень готовності народних депутатів до розгляду цих питань.

У пленарному засіданні оголошено перерву на 30 хвилин.

Народні депутати розглянули у першому читанні проект Закону про первинну медичну допомогу на засадах сімейної медицини №6634.

Законопроект доповіла народний депутат Ірина Сисоєнко.

В обговоренні взяли участь представники депутатських фракцій і груп.

Рішення щодо законопроекту буде прийнято на наступному пленарному засіданні.

Головуючий закрив ранкове засідання.

За матеріалами Інформаційного Управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.