​Пленарні засідання Верховної Ради України 18 червня 2019 року

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив пленарне засідання. Андрій Парубій перед тим, як надати слово уповноваженим представникам депутатських фракцій і груп, зазначив, що під час розгляду проекту Виборчого кодексу необхідно йти більш швидким темпом, аніж минулого тижня.


Він повідомив, що будуть проведені консультації щодо цього, висловив сподівання, що автори правок не будуть наполягати на оголошенні своїх правок, щоб «ми змогли більш інтенсивно і більш динамічно йти по правкам і наблизити той день, коли зможемо у залі Верховної Ради прийняти Виборчий кодекс з відкритими списками». «Це буде величезний вклад українського парламенту у розвиток демократії і народовладдя для майбутнього нашої країни» - наголосив він.

Головуючий надав слово представникам депутатських фракцій і груп, які виступили з оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями.

Із заявою від двох фракцій виступив народний депутат Антон Яценко.

Народні депутати продовжили розгляд у другому читанні проекту Виборчого кодексу №3112-1.

На минулому засіданні парламентарії розглянули 134 правки з 4568-ти порівняльної таблиці проекту.

Після розгляду 230-ї правки головуючий закрив ранкове пленарне засідання.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив вечірнє засідання.

Народні депутати продовжили розглядати правки до проекту Виборчого кодексу на вечірньому засіданні.

Андрій Парубій закликав народних депутатів швидше розглядати правки до проекту Виборчого кодексу.

Головуючий надав слово голові підкомітету Комітету з питань правової політики та правосуддя Олександру Черненку, який доповідає рішення Комітету по кожній правці, яка розглядається.

Всі правки ставилися на голосування. За результатами голосування жодна з правок не була підтримана.

Розгляд правок народні депутати продовжать на наступному пленарному засіданні з 467-ї правки.

Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко оголосила про вихід народного депутата Дмитра Лубінця зі складу депутатської фракції «Блок Петра Порошенка».

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій закрив вечірнє засідання.

За матеріалами інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.