​Пленарне засідання Верховної Ради України 16 жовтня 2019 року

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков відкрив ранкове засідання. Народні депутати виступили з оголошеннями, заявами, повідомленнями, пропозиціями. Парламентарі продовжили розгляд правок до законопроекту про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності органів суддівського врядування №1008.


На минулому засіданні парламентарії розглянули 189 правок з 330-ти порівняльної таблиці законопроекту.

Від Комітету правки доповідала Голова Комітету з питань правової політики Ірина Венедіктова.

Після розгляду усіх правок, на яких наполягали їх автори, на підтвердження було поставлено правку №195, яка не була підтримана під час розгляду.

За результатами голосування правка була підтримана.

Верховна Рада прийняла проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності органів суддівського врядування» №1008 у другому читанні та в цілому 236-ма голосами.

Головуючий поставив на голосування пропозицію про включення до порядку денного проекту Постанови про участь постійного представника Верховної Ради України у конституційному провадженні №2265.

Народні депутати підтримали включення проект постанови та розглянули його за скороченою процедурою.

239 голосами проект Постанови прийнято за основу і в цілому.

До порядку денного було включено проект Постанови про призначення Совгирі О.В. на посаду постійного представника Верховної Ради України у Конституційному Суді України №2266.

Проект Постанови парламентарії розглянули за скороченою процедурою.

Верховна Рада 244 голосами прийняла проект постанови за основу та в цілому.

Народні депутати розглянули у другому читанні проект Закону про внесення змін до Закону України «Про статус народного депутата України» та до Регламенту Верховної Ради України щодо припинення відшкодування народному депутату України витрат, пов'язаних з виконанням депутатських повноважень, у разі пропуску без поважних причин пленарних засідань Верховної Ради України або засідань комітетів Верховної Ради України (друге читання із скороченням строку підготовки) №1035-2.

Законопроект доповів Голова Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Сергій Кальченко.

Народні депутати розглянули правки, на яких наполягали їх автори.

265 голосами проект Закону прийнято у другому читанні та в цілому.

Головуючий закрив ранкове засідання.

За матеріалами інформаційного управління ВР України

Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.