Кримський парламентарій: зараз у Криму влада криміналітету і бомжів

pilunskiy

 

Депутат кримського парламенту Леонід Пілунський розповів про негативні зміни після анексії Криму Росією. Окрім підвищення цін на продукти харчування та бензин, політик відзначив різке збільшення кількості російських військових на півострові і кримінальних елементів.


Про це пише joinfo.ua, повідомляють «Конфлікти і закони».


Депутат кримського парламенту Леонід Пілунський заявив про динаміку негативних змін після анексії Криму Росією. У Криму величезні черги з тих людей, які хочуть відмовитися від російського громадянства. «У день приходять до півтори тисячі осіб, але встигають прийняти всього 150, тому потім розповідають, що охочих відмовитися від російського паспорта зовсім небагато або немає взагалі», - говорить Пілунський.

Військовий контингент російської армії з кожним днем продовжує зростати, а самооборону не збираються розформовувати, хоча жодного бандерівця тут досі не зустріли, рівно як і активістів «Правого сектора». Зате щодня до Криму прилітають по 10-15 російських військових літаків. Вивантажують якусь військову техніку і починають її встановлювати, каже політик.

Також на півострові різко зросли ціни на продукти харчування та на паливо. «Бензин продовжує дорожчати, а певний контингент, дивлячись на те, що відбувається, продовжує кричати «Ура!». Інша маса людей похмуро мовчить .

Крім зміни державних символів і припливу російських військових, життя на півострові сильно не змінилося. «Суди продовжують судити і брати хабарі», - говорить Пілунський.

«Усі думали, що тут буде етнічне протистояння, а вийшло соціальне. У влади зараз кримінальні елементи і бомжі - ось хто править Кримом. Якщо це вільна країна, то я іспанська льотчик», - підсумував Пілунський.

Раніше повідомлялося про погіршення життя кримських татар на півострові. Також з'явилася інформація, що російські спецслужби планують виселити кримських татар за межі Криму. Представників громади, які відмовилися прийняти російське громадянство, масово звільняють з роботи.



Коментарі

  +0 #1 Виталий 20 апр. 2014 г., 08:49:24
Власник групи "Приват" Ігор Коломойський заявив, що гроші кримських вкладників "ПриватБанку" з півострова нікуди не вивозили.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.
"Хороша новина для вкладників "Приват" банку в Криму. Днями записав велике інтерв'ю з Коломойським. Збирався на цьому тижні поставити, але там великий обсяг, все розшифрувати не встиг, але думаю, одне з порушених питань у інтерв'ю вимагає негайної публікації. Про долю вкладів у кримському відділенні "Привату", - зазначає він.


"За словами Коломойського, всі засоби "Привату" та його вкладників в Криму зібрано зараз у центральному офісі банку в Сімферополі. $340 мільйонів опечатано в будівлі печаткою Ради міністрів Криму. Коломойський висловив побоювання, знаючи біографію Константинова та Аксьонова, як би замість $340 мільйонів, там завтра не виявилося 34. Причому в гривнях. Ось який об'єкт треба було б взяти вкладникам під охорону", - підкреслює Бутусов.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.