На 94-му окрузі вже почався підкуп виборців кандидатом від провладної партії

pidkup vibortsiv

 
В Обухові в 94-му виборчому окрузі провладного кандидата піймали на підкупі виборців. Про це повідомляє штаб єдиного опозиційного кандидата у цьому окрузі Віктора Романюка, повідомили «Конфліктам  і законам» у прес-службі «Батьківщини».


«9 листопада в Обухові, у великому залі міського будинку культури, відбулися урочисті заходи з нагоди 70-річчя визволення Київщини від фашистських загарбників. У заходах були задіяні працівники бюджетних організацій, міськвиконкому, Васильківської РДА, апарат Васильківської міської та районної рад, голови Василькова і Васильківської РДА, їхні заступники», - зазначається у повідомленні.

«Під час цієї події Васильківський міський голова Володимир Сабадаш представив присутнім кандидата в народні депутати по 94-му округу Руслана Бадаєва, який хоча і йде на вибори як самовисуванець, однак є депутатом Київської обласної ради від Партії регіонів», - повідомляє прес-служба опозиційного кандидата.

«Після свого виступу Бадаєв разом з міським головою Сабадашем розпочали роздачу пам’ятних грамот і пледів ветеранам, що є прямим порушенням «Закону про вибори народних депутатів України», - говориться у повідомленні.

«А саме статті 74, ч.13 "13. Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки мінімального розміру заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців», - зазначають опозиціонери.

«Дане порушення карається згідно статті 212, ч.10 «Кодексу про адміністративні правопорушення» штрафом від 30 до 80 неоподаткованих мінімумів», - наголосили у штабі Віктора Романюка.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.