​Під москвою суд ухвалив рішення про знищення українського Свято-Троїцького храму

3 жовтня за рішенням московського обласного суду рф вступив у силу вирок про знесення Свято-Троїцького храму в м. Ногінську московської області. Цинізм російської влади зашкалює: згідно постанови, храм буде знесений в 4-місячний термін за рахунок самої ж церкви. Про це на своїй сторінці Фейсбук повідомив Святослав Скороход:


«Сьогодні (3 жовтня 2016 року – ред.) чорний понеділок для Богородської єпархії УПЦ Київського Патріархату в росії. московський обласний суд виніс рішення за нашим Апеляційним позовом. З третього жовтня 2016 р. вступає в силу остаточний вирок в знесенні нашого Свято-Троїцького храму в м. Ногінську московської області, задовільнивши позивача адмiнicтрацiю Ногiнського району (а по сутi - московську патріархію) та рішення першої судової інстанції ногінського міського суду. Згідно постанови, храм буде знесений в 4-місячний термін за наш рахунок.

P.S. Напередодні засідання суду на нашого адвоката Горюнову Тетяну Федорівну був скоєн напад, увечері, повертаючись додому, невідомі з машини почали по ній стріляти, опісля погрожуючи по-телефону розправою у випадку подальшої підтримки та захисту нашого храму в суді.

На жаль, все українське систематичне підчищається і нищиться: сьогодні резонансне рішення по знесенню храму, до того закриття української бібліотеки та ліквідування єдиної централізованої української організації «Український Конгрес Росії», - Святослав Скороход.

Фото зі сторінки Фейсбук Святослава Скорохода



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.