​Асад продовжує бомбити зони деескалації. У Сирії гинуть сотні мирних жителів - інфографіка

Режим Асада і його прихильники посилили удари по зонах деескалації в передмісті Дамаска Східній Гуті та Ідлібі, що призводить до загибелі сотень мирних жителів. Обложена Асадом Східна Гута піддається інтенсивним ударам ВПС сирійського режиму з 14 листопада 2017 року.


Як повідомляє кореспондент агентства «Анадолу» з Сирії, режим Асада продовжує бомбардування районів Дума і Хареста, кварталів Хаммуріе, Мердж, Арбін, Місраба, Земелка, Джисрін, Айн Терма і Бейт Сава, що входять в зону деескалації в Східній Гуті.

Представники сил цивільної оборони в Сирії («Білі каски») повідомляють, що з 14 листопада 2017 року авіаудари по Східній Гуті привели до загибелі 303 осіб, в тому числі п'ятьох рятувальників. Поранення отримали понад 400 осіб.

вкс росії також почали підтримувати сили режиму з повітря, в результаті чого за останні два тижні загинув 161 мирний житель.

Крім того, в останні три тижні сили сирійського режиму за підтримки росії наносять авіаудари по зоні деескалації в Ідлібі.

Інтенсивні удари наносяться по районах Хан-Шейхун, Кефер Сіджне, Кефренбіл, Маарретінуман і Аль-Таманіє, а також селах Мааршурін, Маартіхирме і Аль-Тух.

За даними сил цивільної оборони, за вказаний період в Ідлібі загинули щонайменше 95 осіб, понад 200 отримали поранення.

На півдні Ідліба тривають інтенсивні бої між проіранськими бойовиками і опозицією.

Прихильники режиму Асада встановили контроль над районом Синджар на півдні Ідліба, а потім вирушили до стратегічно важливого аеропорту Ебу Зухур.

Східна Гута і прикордонний з Туреччиною Ідліб в рамках міжсирійських переговорів в Астані четвертого-п'ятого травня були оголошені зонами деескалації.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.