​путіну «намалювали» психологічний портрет Трампа

Президенту росії володимиру путіну підготували психологічний портрет Дональда Трампа, повідомила телекомпанія NBC News з посиланням на високопоставленого радника кремля, передає «Голос Америки».


За даними американської телекомпанії, в попередніх висновках цього психологічного досьє новий американський лідер характеризується як людина схильна до ризику, який у той же час може бути наївним.

«Трамп у повній мірі не розуміє, хто такий путін, а він може бути дуже жорстким хлопцем», – заявив NBC News колишній заступник міністра закордонних справ росії Андрій Федоров. Досьє виготовляється колишніми дипломатами і співробітниками апарату путіна, додав він.

Спроба зрозуміти настрої американського президента робиться для того, щоб допомогти путіну під час його першої зустрічі з новим лідером США, дата якої поки що не призначена, відзначає телекомпанія.

«У кремлі ведеться серйозна підготовча робота, в тому числі готується документ на семи сторінках, який описує психологічний портрет Трампа, заснований, перш за все, на події останніх двох-трьох місяців і останніх тижнів», – розповів Федоров, який відзначив, що він знає Трампа з 2000 року.

Досьє регулярно оновлюється, сказав він, додавши, що багато хто в кремлі вважають, що Трамп ставиться до свого президентства як до бізнесу, повідомляє NBC News.

Дональд Трамп не один раз давав зрозуміти, що він хотів би покращити відносини з росією, навіть після виборів, під час яких, за твердженням американських розвідувальних агентств, москва втручалася у хід виборів, щоб помогти Трампу вийти переможцем.

Проте службовці американської адміністрації інколи займали жорстку позицію щодо росії. У своїй першій промові на форумі ООН голова Постійного представництва США при Організації Об’єднаних Націй Ніккі Гейлі зайняла жорстку позицію щодо росії:

«Сполучені Штати і далі осуджують і закликають до негайного закінчення російської окупації Криму, сказала вона. – Крим – це частина України. Наші санкції, пов’язані з Кримом, залишаться до часу, коли росія поверне Україні контроль над півостровом».

Колишній прем’єр-міністр росії Михайло Касьянов заявив, що росія занепокоєна з приводу Трампа.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.