​Біля Вашингтона поранено американського конгресмена - партійного організатора республіканської більшості

Згідно з повідомленнями ЗМІ, у середу вранці біля Вашингтона під час тренувальної бейсбольної гри за участю групи республіканських законодавців невідомий нападник вогнепальною зброєю поранив кількох осіб, серед яких: конгресмен від штату Луїзіана Стів Скаліс, помічник конгресмена Роджера Вільямса та капітолійські поліцейські. Поранених відправлено до місцевої лікарні. За деякими повідомленнями, нападника також було поранено, передає «Голос Америки».


Як повідомляє CNN, правоохоронні органи США встановили особу нападника. Ним виявився 66-річний Джеймс Годжкінсон з Беллвілла, штат Іллінойс. Виступаючи із заявою у Білому домі, президент Трамп повідомив, що нападник помер.

Інцидент стався на бейсбольному полі стадіону Eugene Simpson в Александрії, штат Вірджинія.

Президент Трамп сказав, що він і віце-президент Майк Пенс стежать за розвитком подій.

«Ми глибоко засмучені цією трагедією. Наші думки і молитви з членами Конгресу, їх помічниками, поліцейськими та іншими особами, які були на місці нападу», - йдеться у заяві президента Трампа. У Twitter президент Трамп назвав конгресмена Скаліса вірним другом і патріотом.

У Палаті представників Конгресу США Стів Скаліс обіймає посаду партійного організатора республіканської більшості.

За повідомленням CNN, заходи безпеки посилено в районі Капітолійського пагорба у Вашингтоні. Будівля «Голосу Америки» розташована за кілька кварталів від Капітолію.

Місце стрілянини. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.