Аваков розпорядився оперативно реагувати на підкуп виборців

podkup izbiratelya

 
Під час селекторної наради в МВС, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав чіткий наказ усім начальникам територіальних управлінь та підрозділів міліції: оперативно реагувати на будь-які протиправні дії та порушення Закону з боку кандидатів у народні депутати, їхніх представників, а також політичних партій, що задіяні у виборчому процесі. В першу чергу, мова про підкуп виборців.


Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Зорян Шкиряк, передають «Конфлікти і закони».

За інформацією Зоряна Шкіряка, міністр наказав оперативно реагувати і швидко перевіряти усі факти щодо правопорушень в період агітації. Правоохоронці можуть застосовувати всі надані їм Конституцією і Законом повноваження у разі вчинення злочинів, передбачених статтями ККУ: відкриття кримінальних проваджень, включно із затриманням підозрюваних. Дано доручення детально розібратися з вже наявною інформацією щодо підкупу виборців і в короткий термін доповісти особисто міністру. В разі недобросовісного виконання своїх повноважень та доручень міністра, відповідальні керівники будуть нести персональну відповідальність. Арсен Аваков особисто контролюватиме ситуацію щодо недопущення будь-яких незаконних дій під час виборчого процесу. Позиція чітка, жорстка і зрозуміла.

Велике прохання до всіх громадян: у разі виявлення фактів підкупу виборців, або інших неправомірних дій під час проведення агітації, негайно писати заяви, повідомляти на телефони довіри МВС, 102, або звертатися з наданням інформації в територіальні управління МВС.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.