Підприємці з Одеського «Малиновського ринку» готують масові позови до суду та Генеральної прокуратури

malinovskiy rinok

 
Підприємцям, котрі працюють на єдиному в Одесі комунальному ринку «Малиновський», більш ніж вдвічі підняли тарифи на послуги, без жодних пояснень та економічних обґрунтувань. Про це ВК «НАСТУП» повідомили підприємці ринку, передають «Конфлікти і закони».


Так, виконком Одеської міськради сьогодні об 11.00 затвердив підняття тарифів на послуги КП «Малиновський ринок» із 25 грн. 25 коп.(прийнятих ще у 2005 році) до майже 59 грн.

У новому проекті рішення відсутнє розшифрування, за які саме послуги платитимуть підприємці, а також немає економічно обґрунтованих причин різкого підняття вартості тарифів. Крім того, жодних попередніх обговорень з підприємцями ринку щодо запланованого зростання тарифів теж не відбувалося.

У свою чергу, на зустрічі з підприємцями, заступник начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів В`ячеслав Гоцуляк запевнив, що є економічне обгрунтування, і підприємці давно знають про підвищення тарифів.

«У той час як у інших підприємств тарифи втричі вищі, наше комунальне підприємство не може бути збитковим», - заявив чиновник, котрий, до слова, на початку зустрічі з підприємцями навіть не знав, що він є доповідачем у цьому питанні.

Мер Одеси Олексій Костусєв взагалі заявив, що на ринку після підвищення тарифів буде «рай» для підприємців і що він не бачить жодних причин, чому підприємці мали б відмовлятися платити за новими тарифами.

«Чому, якщо ринок належить приватній особі, йому повинні платити більше, а місту нічого? - поставив риторичне питання Костусєв. - Після підвищення там все одно будуть платити менше, ніж на будь-якому іншому ринку і там будуть кращі умови в місті», - пояснив чиновник.

Зараз підприємці КП «Малиновський ринок» готують масові звернення до Генеральної прокуратури, а також індивідуальні та колективні позови до суду з метою протидії незаконному підняттю виконкомом Одеської міськради тарифів для КП «Малиновський ринок».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.