Путін не має права затримувати Надію Савченко ні на хвилину, - Юлія Тимошенко

savchenko timoshenko

 
Народний депутат від «Батьківщини», член української делегації в ПАРЄ Надія Савченко сьогодні набула міжнародного імунітету, що передбачає її негайне звільнення. Про це на прес-конференції заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу партії «Батьківщина».


Вона нагадала про сьогоднішню заяву президента ПАРЄ, у якій Анн Брассер підтвердила міжнародний імунітет Надії Савченко і закликала Російську Федерацію відповідно до міжнародних угод негайно звільнити її з-під варти.

«Ми будемо наполягати на цьому, адже міжнародний імунітет у Савченко є від сьогодні й залишатиметься на весь період, поки Надія буде депутатом ПАРЄ», - наголосила Юлія Тимошенко.

На думку лідера партії, «це той час, який дає нам можливість піднімати кожного лідера країни, яка входить до ПАРЄ, піднімати весь світ».

«Сьогодні у Путіна в руках є всі правові підстави звільнити Савченко. Він не має права з моменту, як вона набула міжнародного імунітету, затримувати Надію хоч одну хвилину!» - зазначила Тимошенко.

Вона також висловила впевненість, що завдяки спільним зусиллям Надія вийде на волю.

«І те, що вона так мужньо за Україну голодує сьогодні вже 45-й день, говорить про те, наскільки в неї сильний дух, сильна воля, і наскільки це героїчна людина», - підкреслила лідер партії, яка вийшла на прес-конференцію у футболці із зображенням Надії Савченко.

savchenko timoshenko1

На прес-конференції також була присутня мама української льотчиці, Марія Іванівна.

Вона подякувала «Батьківщині» і Юлії Тимошенко, а також всім міжнародним організаціям за неймовірні зусилля щодо звільнення доньки.

«Я бажаю, щоб Надя якомога скоріше була на волі», - сказала Марія Савченко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.