Яценюк: Кремль наказав своїм військам перейти в наступ

yats nastup

 
Росія в черговий раз порушила Мінські домовленості про врегулювання ситуації в Україні і дала вказівку своїм бойовикам почати військову операцію. Про це заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у середу під час відвідування Яворівського військового полігону.


«Росія вчора зірвала тристоронню зустріч, а сьогодні дала вказівку своїм терористам почати військову операцію», - заявив Яценюк, цитує главу Кабміну прес-служба Кабінету міністрів, повідомляє news.liga.net.

За словами прем'єра, це сталося напередодні саміту Великої сімки. Яценюк очікує, що на цьому саміті «світова спільнота дасть правильну оцінку російській агресії». «Це ще один виклик для світової спільноти... Очікую, що на саміті Великої сімки світове співтовариство дасть правильну і адекватну відповідь російській агресії», - сказав прем'єр.

Яценюк заявив, що на полігоні в Яворові проводять навчання американські солдати і частини національної гвардії України. Також, за його словами, присутні британські інструктори, а в серпні 2015 року на полігон приїдуть інструктора зі збройних сил Канади. «Ми очікуємо, що інші країни ЄС також приєднаються до цієї важливої місії, тому що ця місія по захисту безпеки в Європі. Ми захищаємо свою країну і захищаємо європейські кордони», - сказав Яценюк.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.