Не забудьте до кінця знищити кожного патріота, який зачепив ваше самолюбство

boi marinka

 
Цілий день в районі Мар'їнки бої. Ну що, пане Президенте, ви думали, що буде мир, але його не буде доти, доки не буде перемоги. Вам цього не зрозуміти, бо ви не борець і не воїн.


Як вам сьогодні події на сході? А інакше й не могло бути, бо з психом ніхто не домовляється. Більше слухайте своїх генералів, які винні у військових трагедіях, де загинули тисячі наших воїнів. І не забудьте ще відмазати Назарова від відповідальності, бо підвищення він вже отримав...

Дуже шкода, що українці на Майдані не зрозуміли, хто ви. Ваші слова «назад» і «не ведіться на провокацію» не принесли нам перемоги. Перемогу здобули прості люди, які з бруківкою в руках йшли вперед.

Так і зараз: ви носите вишиванку, говорите «Слава Україні» і розказуєте про те, як треба боротись з ворогом, але це тільки слова і жодного - діла. Не ви рятуєте Україну і не ви її врятуєте. Це зроблять прості хлопці і дівчата, які навіки стануть справжніми героями цієї країни.

P.S. ...не забудьте до кінця знищити кожного патріота, який зачепив ваше самолюбство.

Володимир Парасюк, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.