Свій візит до «Сбербанку росії» нардеп Лещенко прикрив російськими акціями Порошенка?

leschenko poroshenko

 
Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що Президент України Петро Порошенко зберігає свої акції в російському банку «ВТБ». Про це Лещенко написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 24tv.ua.


Він повідомив, що інформацію про акції Порошенка, а також нардепа від фракції «Блок Петра Порошенка» Ігоря Кононенко, що зберігаються в російському банку, йому прислали друзі.

Лещенко уточнив, про які акції йдеться: заводу «Ленінська кузня», Міжнародного інвестиційного банку, СК «Країна», Дніпровського крохмале-патокового комбінату та інших.

leschenko poroshenko1

«А завжди говорили, що зміни починаються з кожного з нас. А зараз стрілки перекидаєте на Порошенка. Ми і так знаємо, що у нього рильце в пушку, а ось ви такими діями, поведінкою і своєю реакцією розчаровуєте», «Боже, це шок! Це жахливо. Зовсім совість втратили! Але Сергій, все-таки, що ви робили в VIP-відділенні «Сбербанку россии»?», «Сергій, якось я не вловив тут пояснення, чому у вас рахунок в «Ощад» і ви його віп клієнт. Чи все всерйоз було 2 вересня?», «Цікава у Вас тактика! Вступивши в бруд, треба щедро окропити ним оточуючих – тепер на їхньому тлі і сам не найбрудніший!», – коментують звинувачення Лещенка на адресу Порошенка користувачі Facebook.


Як зазначає 24tv.ua, Сергія Лещенка помітили у «Сбербанку россии». Згодом нардеп пояснив, що саме там робив.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сегодня ночью рашисты нанесли комбинированный удар ракетами разных типов и ударными беспилотниками по нашей стране

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.