​Юлія Тимошенко нагадала Порошенку, що Ростов не гумовий

Пане Президенте, Вам відняло пам’ять. Ви забули, що так, як з арештом Саакашвілі, уже було. Перефразовуючи мого друга, скажу, що Ви не наступаєте на граблі. У Вас замість ніг граблі.


На 4-му році свого правління Ви стали одночасно президентом, прокурором, парламентом, урядом, судом і генпродюсером усіх телеканалів. І тепер Ви кидаєте за ґрати своїх опонентів – так, як це робив янукович.

Згадайте, чим все завершилося. Ростов не гумовий.

Я розумію, що Міхеїла Саакашвілі посадив не Генеральний прокурор, не суд, не будь-яка інша правоохоронна структура. Його посадили конкретно Ви.

Тому я і звертаюся конкретно до Вас: негайно скасуйте всі свої команди. Не ганьбіть Україну в очах всього світу і власного народу.

Негайно звільніть Саакашвілі!

Юлія Тимошенко, лідер партії «Батьківщина»

Фото ba.org.ua



Коментарі

  +0 #1 Анастасія 11 дек. 2017 г., 10:26:17
Порошенко той самий Янукович, тільки з іншим прізвищем

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.