​Аваков перекреслює все

Це голосування виявило неприємну річ. Серед тих, хто проголосував (а там 95% від СН плюс група мажоритарників), на жаль, немає розуміння, яку роль відіграє поліція у житті країни. Вони не зрозуміли, що у більшості випадків нападів з убивствами і каліченням людей з активною громадянською позицією була задіяна поліція. На усіх етапах - від підготовки і до подальшого покривання.


Тобто, десятки нападів по всій країні, замовні убивства - вони не були б можливі, якби кожен окремий міліцейський/поліцейський начальник знав, що йому це не зійде з рук.

Але воно сходило у 100 відсотків випадків. Бо Аваков своїх захищає. «Повоняють і перестануть».

Прикро, що смерті і рани багатьох співгромадян, а потім масштабні акції, не значать нічого для тих, хто зараз підтримав Авакова.

Аваков перекреслює все.

Економічна теорія безжально пророкує невдачу будь-яких реформ, якщо у країні не захищені життя та власність людини.

А вони тим більше незахищені, коли поліція є суб'єктом нападу на життя та власність.

Тому дуже помиляються ті, хто думає, що проблема Авакова - це проблема вузької правоохоронної сфери, а відтак, група активістів, котрі так не люблять вічного міністра внутрішніх справ - куплені або навіжені.

Тепер за терор мусорів проти власного населення особисто відповідає кожен, хто голосував «за».

А суспільству зараз доведеться шукати нові шляхи захисту.

У мої справі про вбивство Вербицького і викрадення мене залишаться недоторканими кілька високопосадовців МВС, котрі зливали дані тітушкам. У справі бойовика-сепаратиста Голубана головний фігурант далі буде збагачуватися, купувати квартири і ділянки землі, а підручний Авакова замглави поліції Аброськін, котрий погрожував мене забити бітами на виході з Ради, і далі забезпечуватиме Голубану недоторканність. І т.д.

Ігор Луценко, facebook.com

Фото зі сторінки ФБ Ігоря Луценко



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация на фронте за истекшие 2 дня остается более-менее стабильна. Есть критические моменты на отдельных направлениях

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.