​Українцю в Польщі пред'явили 232 звинувачення за унікальну схему шахрайства

27-річний українець ошукав кур’єрську фірму, яка займається доставкою поштових відправлень в Польщі, на серйозну суму. Чоловік почав займатися незаконною діяльністю з травня 2019 року. За даними слідства, громадянин України відтоді вислав за допомогою кур’єрської фірми понад 800 посилок, не заплативши компанії за її послуги абсолютно нічого, пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт поліції Варшави.


Щоб обдурити систему, чоловік використовував фальшиві коди мобільних платіжних систем, які він вводив під час надання посилок. Система сприймала, що послуги з доставки оплачені, однак грошей фірма де-факто не отримувала.

Українця вирахували й затримали на робочому місці в Варшаві. Йому пред'явили аж 232 звинувачення в шахрайстві, через які кур’єрська фірма понесла втрати на кількадесят тисяч злотих. У рахунок компенсації та оплати подальших штрафів після затримання в чоловіка вилучили 33 тисячі злотих. За скоєне громадянину України загрожує до 8 років в'язниці.

Фото zoliborz.policja.waw.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.