​У Гданську троє українців попалися на нелегальному бізнесі з працевлаштування

Громадяни України відкрили в Гданську фірму, яка діяла як посередницька агенція з працевлаштування. Щоправда, переважно займалася не зовсім прозорою й законною діяльністю, пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт Морського відділу прикордонної служби.


Під час перевірки виявилося, що двоє причетних до фірми українців взагалі самі діяли нелегально, оскільки не мали дозволів на роботу в Польщі. Далі - більше. Прикордонники встановили, що агенція загалом виготовила для громадян України та інших іноземців, яких мала працевлаштувати в себе, понад 6 тисяч (!) «освядчень», «зезволень» та документів на виконання сезонної роботи. Насправді ж працевлаштовано в агенції було тільки... 168 осіб.

Але й це ще не все. З цих 168 осіб аж 128 все одно працювали нелегально. Серед них були як українці, так і білоруси та грузини. З людьми або не підписували жодних договорів, або посилали їх виконувати роботу, яка не була передбачена в договорах, або ж взагалі давали їм роботу без виготовлення дозвільних документів.

Фото morski.strazgraniczna.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Ситуация в районах проведения боевых действий остается сложной, но контролируемой. Сегодня немножко притихли наши враги на Слобожанском направлении

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.