​Жовті стрічки, патріотичні плакати та графіті - усе це символ спротиву незламних українців у Криму

«Жовті стрічки, патріотичні плакати та графіті – усе це символ спротиву незламних українців, активістів руху «Жовта Стрічка», які продовжують чинити спротив окупантам на тимчасово окупованих територіях України і щоденно демонструють, що Крим – це Україна! https://t.me/yellowribbon_ua/8218 (фото).


Джанкой. Окупанти кинули за грати на 7 років і оштрафували на 300 тисяч 58-річного кримчанина, якого звинуватили у нібито «зберіганні саморобної бомби за завданням Служби безпеки України». За сценарієм ФСБ, кримчанин «купив бомбу в інтернеті». Це де такі сайти, що бомби продають? https://ua.krymr.com/a/news-dzhankoi-sud-bomba-sbu-krym/32871412.html.

Окупанти затримали 17-річну Марчук Регину через те, що вона розмістили у ВК пісню «Червона Калина». Кримчанку змусили вибачатися на камеру, і ще судитимуть за це. Таліпов дрище від щастя: «Регина Олеговна активно в нельзяграмме и ВКонтакте постила статусы и отмечала Крым как территорию Украины, а потом вообще начала слушать нацисткие песни. После визита товарища майора осознала вину, степень и глубину. Материалы направлены в суд» https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1770814870478323838 (відео).

Так званий «суд» у Криму оштрафував журналістку «Ґрат» Лутфіє Зудієву за пости зі згадкою «Радіо Свобода» без маркування «іноземний агент» https://graty.me/news/sud-u-krimu-oshtrafuvav-zhurnalistku-%d2%91rat-lutfi%d1%94-zudi%d1%94vu-za-posti-zi-zgadkoyu-radio-svoboda-bez-markuvannya-inozemnij-agent/.

Окупанти заявили про атаку безпілотників на Крим. Нібито було збито 3 безпілотники. Міст було перекрито одну годину, а вибухи було чути у південній частині Сімферополя https://ru.krymr.com/a/news-ataka-bespilotnikov-krym/32871584.html.

У ніч на 21 березня 2024 року рашисти атакували Київ і область двома балістичними/аеробалістичними ракетами «Іскандер-М»/Х-47М2 «Кинджал», а також 29-ма крилатими ракетами Х-101/Х-555. У результаті успішної бойової роботи усі ворожі ракети були збиті. Вибухи лунали у Подільському, Шевченківському та Святошинському районах столиці. Попередньо, внаслідок обстрілу постраждало 15 осіб, з них одна дитина. Загалом евакуйовано 79 осіб https://twitter.com/United24media/status/1770760156894093497 (відео), https://graty.me/gallery/pyatnadczyat-postrazhdalih-poshkodzheno-zhitlovi-budinki-czerkvu-i-soczialni-zakladi-naslidki-masovanogo-obstrilu-ki%D1%94va-21-bereznya/ (фоторепортаж).

Сьогодні вранці внаслідок російського ракетного обстрілу постраждав склад ROZETKA у Києві. Окрім складу, постраждали також вантажівки та товари. На момент удару на зміні перебувало 99 осіб, але вони змогли вчасно дістатися до бомбосховища https://twitter.com/United24media/status/1770784155476938762 (фото).

Дев‘ятеро людей постраждали внаслідок обстрілу підприємства в Харкові 20 березня. Сімох – відвезли в лікарню. Вдалось врятувати одну людину. П‘ятеро людей загинули. Триває розбір завалів. Також пошкоджені складські приміщення, п‘ять автівок та багатоповерхівка. 22 березня оголошено Днем жалоби в Харкові. Під обстрілом перебували також населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів області https://www.npu.gov.ua/news/protiahom-doby-cherez-udary-rosiian-piatero-liudei-zahynuly-11-postrazhdaly-slidchi-zadokumentuvaly-voienni-zlochyny (фото).

За добу росіяни вбили на Донеччині двох людей і двох поранили. Пошкоджено 32 житлових будинки, школа, дитсадок, магазини https://www.npu.gov.ua/news/za-dobu-rosiiany-vbyly-na-donechchyni-dvokh-liudei-i-dvokh-poranyly (фото).

Рашисти за добу завдали 319 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області. Надійшло 35 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури https://www.zoda.gov.ua/news/68693/319-udariv-po-9-naselenih-punktah-zaporizkoji-oblasti-zavdav-vorog-vprodovzh-dobi.html (фото).

На Херсонщині внаслідок російських атак поранені четверо людей. Пошкоджень зазнали 17 приватних та 2 багатоповерхові будинки, гімназія, дитячий садочок, 2 автомобілі та господарські споруди https://www.npu.gov.ua/news/na-khersonshchyni-vnaslidok-rosiiskykh-atak-poraneni-chetvero-liudei-poshkodzheno-himnaziiu-ta-dytiachyi-sadochok (фото).

Рашисти за минулу добу обстріляли з важкої артилерії та дронів Нікополь, Марганецьку та Покровську сільські територіальні громади. Уночі ворог скерував зброю на село у Червоногригорівській громаді. Під час удару по Нікополю постраждав 27-річний чоловік https://www.npu.gov.ua/news/politseiski-zadokumentuvaly-naslidky-obstrilu-rosiiskoiu-armiieiu-nikopolskoho-raionu (фото).

У Миколаєві пролунав вибух. По місту був нанесений удар балістичною ракетою. Після цього в області оголосили повітряну тривогу. Внаслідок ударів постраждали чотири людини, також одна жінка загинула. Пошуки ще тривають https://novosti-n.org/ua/news/Obstril-Mykolayeva-ye-zagyblyj-ta-postrazhdali-288333.

Ворожа армія вкотре атакувала мирних мешканців та сільгоспідприємство в одному з прикордонних сіл Новгород-Сіверського району Чернігівщини. Внаслідок вибухів господарські споруди та майстерні зазнали пошкоджень https://www.npu.gov.ua/news/rosiiany-obstrilialy-fermerske-hospodarstvo-na-prykordonni-politsiia-dokumentuie-naslidky (фото).

Рашисти часто смертельно втомлюються на нашій землі. Чого б це? Може, клімат не той https://twitter.com/i_army_org/status/1770544605752127704 (відео).

Світлу ніч окупантам забезпечують льотчики-безпілотники 79-ї десантно-штурмової бригади https://twitter.com/DefenceU/status/1770746924011782341 (відео).

Усе вороже – на шматки! FPV-дрони Третьої штурмової під Авдіївкою. Робота бійців Батальйону безпілотних систем https://twitter.com/Inside_the_AFU/status/1770757922441560456 (відео).

Бєлгород нарешті щодня радіє «плану сво», але ця радість чомусь не така яскрава, як радість від запусків ракет по Україні, які мешканці БНР спостерігали і підтримували 2 роки https://twitter.com/CrimeaUA1/status/1770769912006336924 (відео).

P.S. Кримчанин Олександр Тарапон 2 роки перебуває у в’язниці за те, що виступив проти повномасштабного вторгнення росії в Україну. У березні російський «суд» остаточно підтвердив його вирок у касаційній інстанції. Кримчанина засуджено за листівки «Воєнний злочинець» про свого родича – російського військовослужбовця Юрія Орленка, який воював проти України і був ліквідований ЗСУ під Херсоном невдовзі після оголошення вироку Олександру Тарапону. Дружина засудженого кримчанина – Адель, як і її чоловік, не підтримує повномасштабне вторгнення росії в Україну. Знаючи це, члени сім’ї писали на них доноси, тому стосунки із сім’єю їй довелося припинити. Однак вона вірить, що все, що відбувається, не даремно: «Саша сидить не даремно. Так, це роки життя, які в нього забрали. Але я бачу, скільком людям він подарував надію… Для племінників він герой. Для моєї дочки теж. Вона ходить і каже: «Мій тато у в’язниці. Він герой» https://ua.krymr.com/a/oleksandr-tarapon-kryminalna-sprava-krym-dyskredytatsia-armii-rosii/32871438.html (фото)», - пише КРИМський бандерівець.

Фото t.me/yellowribbon_ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.