Голова «Укргазвидобування» зізнався, навіщо йому мільйонна зарплата

oleg prohorenko

 
Голова правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко, який вимагає встановити собі щомісячну зарплату майже в 1 мільйон гривень, зізнався, що ці кошти йому потрібні, перш за все, для погашення кредитів, які він брав для отримання освіти.


Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє energy.apostrophe.com.ua.

«$ 400 тисяч - це власні гроші, які я використовував - це кредитні кошти і гранти, які я отримав. Це стосувалося освіти бакалавра і магістра. Я вчився в двох університетах і отримав освіту бакалавра і потім освіту магістра. У мене ще залишилися кредити за навчання, і продовжую гасити кредити за навчання. Для мене це питання принципове, тому що я використовував частину своєї зарплати (на погашення кредитів - ред.). До того, як я прийшов в «Укргазвидобування», і у мене не залишається вибору - мені треба гасити кредити», - сказав Прохоренко.



При цьому глава «Укргазвидобування» не виключив, що якщо питання про доплати до щомісячного окладу в 398 тис. грн, за рахунок яких загальний розмір щомісячної зарплати збільшиться майже до мільйона, не буде вирішено позитивно, він може відмовитися від посади.

«Система мотивації ще не затверджена. Питання, що я буду робити якщо так чи так (затвердять доплати чи ні - ред.) - подивимося. У кожного своя позиція. Наприклад, пан Пивоварський (міністр інфраструктури Андрій Пивоварський - ред.) подав у відставку, тому що він сказав: мені не дали підвищувати зарплати. Ми стали підвищувати зарплату в компанії - подивимося, як вирішиться питання по мотивації. Це питання теж принципове», - заявив Прохоренко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Сложилась очень тяжелая обстановка на линии фронта - мы отошли на трех оперативных направлениях, и эта ночь была у нас довольно горячая

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.