​Юридичний комітет Сенату кличе Манафорта свідчити у «російській справі»

Юридичний комітет Сенату направив офіційну повістку колишньому керівникові передвиборчої кампанії Дональда Трампа Полу Манафорту з тим, щоб він дав свідчення на слуханнях, які відбудуться в середу в рамках розслідування дій росії під час президентської кампанії 2016 року в США. Про це у вівторок повідомив представник комітету, передає «Голос Америки».


«Не дивлячись на наше бажання піти назустріч проханню пана Манафорта про співпрацю без його появи на слуханнях в середу, ми не могли дійти згоди про добровільне записане інтерв'ю (з ним) в Юридичному комітеті», - йдеться в заяві голови комітету Чака Ґресслі і високопоставленого члена-демократа комітету Даян Файнстайн.

«Вчора ввечері пану Манафорту була направлена офіційна повістка, яка вимагає, щоб пан Манафорт взяв участь у слуханнях, призначених на середу», - зазначається далі в документі.

Тим часом, як повідомляється, Манафорт виступив у вівторок вранці перед членами Сенатського комітету з розвідки, щоб відповісти на запитання про втручання росії в президентські вибори 2016 року. Перед свідченням він передав Комітету записки із зустрічі, яка відбулася в червні 2016 року з російською юристкою, на якій також були присутні Дональд Трамп-молодший і Джаред Кушнер. Виступ перед сенаторами відбувся на прохання адвокатів Манафорта.

На окремих слуханнях у вівторок в Комітеті Палати представників з розвідки свідчив радник президента Джаред Кушнер. За повідомленнями його речника Джейсона Малоні, Кушнер повністю відповів на всі запитання конгресменів.

Пол Манафорт. Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.