УСДП перейменувалася

korolevska usdpУкраїнська соціал-демократична партія (УСДП) перейменована в Партію Наталії Королевської «Україна – Вперед!». Відповідне рішення було одноголосно підтримано делегатами IX З'їзду УСДП.

Під час свого виступу на З'їзді, лідер партії Наталія Королевська зазначила, що, незважаючи на перейменування, ідеологія партії, як і політична позиція, залишиться незмінною. «Переконана, соціал-демократична ідеологія – єдина, яка здатна вивести Україну з жахливого соціально-економічного стану. Тому ідеологія партії залишиться незмінною, незважаючи на перейменування. Крім того, я з відповідальністю заявляю: ми були в опозиції до режиму Януковича, й ми залишаємося в опозиції до режиму Януковича. Я боролася за звільнення Юлії Тимошенко, і ми продовжимо нашу боротьбу», – заявила вона.

Також Наталія Королевська повідомила, що партія братиме участь у парламентських виборах, вона відкрита до діалогу, об'єднання для посилення команди. «Ми – партія, яка зробить все, щоб привести нових лідерів в політику та продемонструвати нову якість політики. Ми зробимо все, щоб нова економіка з новими лідерами була реалізована в нашій країні. Ми робимо все, щоб поліпшити якість життя людей й Україна рухалась вперед», – наголосила політик.

«Наша головна мета – продемонструвати українським громадянам, що існує альтернативна політична сила, здатна взяти на себе відповідальність за країну, сила, яка знає, що та як саме потрібно робити для якнайшвидшого поліпшення ситуації в Україні. Я вірю, наша команда, завдяки підтримці людей, зможе реалізувати поставлені завдання», – переконана Наталія Королевська.

В основу своєї роботи необхідно покласти розробку соціально-економічних програм, зазначила вона. «Сьогодні українським громадянам однаково погано жити як у Львові, так і в Донецьку. Людей однаково не поважають, зневажають та грабують по всій країні. Тому ми маємо показати людям «дорожню карту», продемонструвати, як ми зможемо змінити ситуацію, представити суспільству команду людей, справді здатних змінити ситуацію на краще», – наголосила лідер «Україна – Вперед!».

«Також ми зобов'язані донести всім соратникам, що саме руками Турчинова та Кожем'якіна був розвалений Блок Юлії Тимошенко. Єдині, хто в цьому були зацікавлені – нинішня влада й ті, хто на неї працюють. Ми вважаємо, що рішення про виключення УСДП з БЮТ було нелегітимним», – підсумувала Наталія Королевська.

У роботі IX З'їзду УСДП взяли участь 52 з 53 делегатів, що представляють всі 26 адміністративні одиниці країни, повідомляє прес-служба партії.



Коментарі

  +0 #1 шура 22 мар. 2012 г., 12:25:55
А коли з'явиться Україна - назад?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.