​Парубія просять включити в порядок денний вимоги мітингувальників під ВРУ

Народний депутат Юрій Дерев'янко та член політради партії «РУХ НОВИХ СИЛ» Іван Слободяник просять Парубія включити в порядок денний цього сесійного тижня розгляд законопроектів про імпічмент президента, антикорупційні суди та новий виборчий кодекс.


Відповідний лист представники «РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі» направили сьогодні Голові ВРУ Андрію Парубію, повідомляє прес-служба «Руху Нових Сил».

Як відзначають Дерев'янко та Слободяник, з 17 жовтня під Верховною Радою триває безстрокове мирне громадське зібрання з метою підтримки «Великої політичної реформи», про що були завчасно подані заявки КМДА. Втім й досі їх вимоги - ухвалити конкретні законопроекти, не були винесені на розгляд Парламенту.

Оскільки цей сесійний тиждень є останнім у 2017 році, Юрій Дерев’янко та Іван Слободяник просять винести на розгляд проект Постанови про відкликання ЗУ про антикорупційні суди, проект ЗУ «Про антикорупційні суди», який згідно з Конституцією має бути внесений Президентом, проект закону «Про президента та порядок припинення його повноважень», а також розглянути в другому читанні новий законопроект про вибори.

Крім того, під час погоджувальної ради Юрій Дерев’янко закликав Андрія Парубія зустрітись з мітингувальниками.

«Завжди Верховна Рада була осередком демократії. Тому прошу вас знайти час і зустрітись з представниками мирних протестувальників», - звернувся Дерев’янко до Парубія.

Нагадаємо, під час погоджувальної ради сьогодні Юрій Дерев’янко заявив, що біля Жовтневого палацу в Києві 17 грудня відбулась провокація, під час якої лідер РУХУ НОВИХ СИЛ Михайло Саакашвілі закликав людей зупинитись та не вчиняти штурму, нардеп ввімкнув присутнім відео, яке це підтверджує.

Фото info.rns.org.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.