Чарли Шин устал носить «чужую одежду» и решил покончить со своей карьерой

sheen karera

 

Чарли Шин начал свою актерскую карьеру в 1984 году. И теперь актер заявил, что его роль в сериале "Управление гневом" будет последней.


Актер со скандальной славой, по его словам, собирается теперь вести домашний образ жизни.

"Когда я покончу с этим сериалом, я буду ходить только на футбольные матчи и в парки развлечений, - говорит Чарли. - Как только "Управление гневом закончится" - я умываю руки. Это моя лебединая песня. Я занимаюсь этим уже 30 лет. Есть еще много других интересных занятий, кроме мира фантазий. Я благодарен за все. Но иногда ты просто устаешь носить чужую одежду, говорить чужие слова и работать на чужой работе. Еще я надеюсь, что вы больше не увидите моих скандальных фото. У актера должно быть только одно хитовое шоу".



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.