Ігор Фомін: Рішення Печерського суду протирічить практиці Європейського суду з прав людини

Рішення Печерського суду, який відмовився звільнити з-під варти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, протирічить практиці Європейського суду з прав людини. Про це заявив адвокат Луценка Ігор Фомін після сьогоднішнього засідання.
 
«Суд повинен був мотивувати, чому Луценко повинен знаходитись в СІЗО. Будь-яке рішення суду повинно бути вмотивоване. А він відбувся лише двома словами, що суд не вбачає підстав для зміни запобіжного заходу», - сказав він.
 
Адвокат зазначив, що суддя Вовк по Луценку прийняв таке ж рішення, яке приймала в грудні минулого року суддя Пілаєва, що було визнане Европейським судом з прав людини незаконним.
 
«Рішення Печерського суду залишити Юрія Луценка під вартою безстроково протирічить практиці Європейського суду з прав людини і, крім того, це протирічить рішенню пленуму Верховного Суду України про мотивування будь-якого судового рішення. Печерський суд ніяким чином не мотивує своє рішення», - зазначив Ігор Фомін.
 


Коментарі

  +0 #1 Андрей 27 мая 2011 г., 20:41:47
После смены власти отдать таких суддей народным массам, а народ уже сам свершит над ним свой праведный суд.
  +0 #2 макс 27 мая 2011 г., 20:47:21
ну и хрен с этим европейским судом,мы живем на Украине,по Украинским законам,и человеку которому светить до 12 лет,как его можно отпустить,люди сидят под следствием и годы,а потом их отпускают,нечего страшного посидит еще чучуть,
  +0 #3 От так! 27 мая 2011 г., 20:49:58
Європейський суд України не стосуеться,бо вона ще не в Європі,А чи зарахує адвокат рішення Американського суду про те що Тимошенко через коррупційні дії переплатила за ліки 19млн & під час створенною нею епідемією грипу?
  +0 #4 Оксана 27 мая 2011 г., 20:50:36
Создается такое впечатление что один Луценко сидит в СИЗО , как пишут, то ему еще ничего сидится посидел бы он в общей камере человек на 40 .
  +0 #5 Фёдор 27 мая 2011 г., 20:51:51
А, что в Украины нет своей головы? На х... нам европейский и другие суды? Сами украинцы должны навести порядок в своей стране.
  +1 #6 Григорий 27 мая 2011 г., 20:59:32
У нас суда нет - есть только исполнители власти - "шестерки" ставшие кланом взяточников. Доверие к нашему суду равно нулю ибо бедному никогда!!!!! не вииграть дела. При их зарплатах они очень рады новым законам о штрафах. Потому и говорят что сейчас у нас "лафа". А думать о народе не в их интересах. Все лучшее "людям", а рабы им по барабану. Вот такая у нас жизнь. А ето результат голосования по 100 грн за один голос.
  +0 #7 палач 27 мая 2011 г., 21:28:58
Читаю некоторые комменты и диву даюсь: вы че козлы? Вы че не знаете что такое украинские тюрьмы? Всем умникам, которые тут понаписывали чтото типа "ничего страшного", "пусть посидит" и т.п. желаю, чтобы система добралась и до них. пусть их родичи им тоже в сизо поносят передачи. А если не власть их достанет, то пусть против них следаки склепают дело. Они это умеют

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.