Опозиція не повинна грати за правилами, які нав'язує влада

golosuvannya

 
Наталія Новак,народний депутат від партії «УДАР», підтверджує, що з діючої владою важко грати за правилами, і вважає, що опозиція не повинна грати за правилами, які нав'язує влада.


«Була домовленість: влада голосує особисто, а опозиція не блокує трибуну. Проте влада свою частину домовленості одразу ж порушила, бо не зацікавлена в особистому голосуванні, позаяк у неї не реальна, а віртуальна більшість. А тому «корисні» для себе закони вони не можуть протягнути без махінацій з картками для голосування. На жаль, ми бачимо, що влада працює за принципом - "а потому что мы - банда". Тобто вони впевнені, що можуть робити все, що забажають, а всі інші змушені з цим миритись. Представники ПР порушують регламент, Конституцію, оскільки наголошують на тому, що їх більше, і через це вони можуть не дотримуватись закону. Вони не хочуть працювати, оскільки переконані, що усі їхні законотворчі забаганки можна приймати по скороченій процедурі. А це – порушення тієї ж Конституції і регламенту. Не секрет, що нині опозиція і країна поставлені в умови, коли досягти справедливості – нереально. У парламенті у них - свої, у судах – свої. І навіть коли приймається антиконституційний закон, який стовідсотково суперечить Конституції, то Конституційний суд все одно визнає його конституційним. Але така практика – відверте нехтування законом, не може продовжуватись довго. Вона викликає обурення суспільства, здивування та неприйняття світовою спільнотою і, однозначно, повинна бути припинена» - зазначила Наталія Новак.

Повне інтерв’ю читати тут



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.