​Між Польщею та Україною компанія Ryanair відкриває сім авіасполучень

Бюджетний авіаперевізник Ryanair з жовтня 2018 року почне виконувати рейси з шести європейських країн до України – до летовищ у Києві та Львові. Україна стане 38-ю країною, куди літатимуть машини ірландського лоукостера. Сім нових авіасполучень з'єднають польські та українські міста, повідомляє Польське радіо.


У підписанні договорів між Ryanair та летовищами «Бориспіль» і «Львів» взяв участь президент України Петро Порошенко.

На своїй сторінці у Twitter він написав: «Авіакомпанія Ryanair відкриє 10 напрямків з Києва і 5 напрямків зі Львова в Європу. Найдешевші квитки коштуватимуть від 10 євро, а середня вартість квитка для України буде нижчою за 40 євро. Компанія розраховує за перший рік перевезти 1 млн українців».

До Києва літаки ірландського лоукостера літатимуть з п’яти польських міст. Подорож до столиці України (і в зворотному напрямку) можна буде здійснити з летовищ: Варшави (Модлін, 4 рейси на тиждень), Кракова (3 рейси), Вроцлава (3 рейси), Ґданська (2 рейси) і Познані (2 рейси). Крім того, лоукостер відкриє авіарейси до летовища «Бориспіль» з Барселони, Братислави, Лондона-Станстеда, Стокгольма та Вільнюса.

У свою чергу, до Львова рейси будуть здійснюватися з п’яти європейських міст. З Польщі це будуть: Варшава-Модлін (3 рази на тиждень) і Краків (3 рази на тиждень). Крім двох польських міст, до Львова можна буде вилетіти з летовищ: Дюссельдорф-Воуз, Лондон-Станстед і Меммінген.

Фото polradio.pl



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.