​Викрадачів сина лівійського дипломата заарештовано без права на заставу

За клопотанням Київської місцевої прокуратури №10 двом зловмисникам, які посеред дня у центрі столиці викрали іноземного громадянина, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Відповідне рішення ухвалив Шевченківський районний суд міста Києва, повідомляє прес-служба Прокуратури Києва.


Злочин стався 25 червня близько 12 години дня на вулиці Тургенівській. Діючи згідно розробленого плану, зловмисники напали на потерпілого (26-річного сина лівійського дипломата), силоміць посадили його у машину та вивезли у невідомому напрямку. У подальшому, протягом дня, викрадачі утримували чоловіка з метою отримання викупу за його звільнення.

Не одержавши викуп, нападники звільнили заручника. Надалі, завдяки оперативному реагуванню столичних правоохоронців, викрадачів затримали.

Ними виявилися двоє громадян Єгипту, 1980 та 1996 р.н. Їм оголошено про підозру за ч. 2 ст. 146 (викрадення людини), ч. 2 ст. 189 (вимагання) КК України та обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

За вчинене іноземцям загрожує до 7 років позбавлення волі. Досудове слідство триває.

Момент викрадення сина лівійського дипломата. Фото theinsider.ua



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.