Суд Генуї прийняв міру запобіжного заходу щодо Ігоря Маркова - утримання під вартою

markov italiya

 
В Італії у Палаці юстиції Генуї в закритому режимі відбулося засідання у справі екс-нардепа ВР Ігоря Маркова. Про це на свої сторінці у Facebook написав народний депатут РПЛ Андрій Лозовий.


«Почалося судове засідання у справі екс-регіонала Ігоря Маркова. Засідання проходить в Палаці юстиції Генуї в закритому режимі. Не пустили ні українського консула, ні інших дипломатів, ні народних депутатів від Радикальної партії Ляшка. Лише суддя, прокурор, адвокат і сам Марков. На жаль, таке італійське законодавство», - пише нардеп.

За його даними, сьогодні питання екстрадиції розглядатися не буде.

«Екстрадицію розглянуть на наступному засіданні, сьогодні ж - його дату, а також міру запобіжного заходу для Маркова. Ймовірні варіанти два: лишиться під вартою або домашній арешт», - припустив Лозовий.

Невдовзі Лозовий дописав на своїй сторінці повідомив про рішення суду: «Суд Генуї прийняв міру запобіжного заходу щодо Ігоря Маркова - утримання під вартою. Адвокат має право оскаржити міру запобіжного заходу впродовж п'яти днів. Від того, чи оскаржить, залежить і дата наступного судового засідання, на якій, вочевидь, і буде розглянуте питання про екстрадицію Маркова в Україну».

Нагадаємо: члена прокремлівського так званого «Комітету порятунку України» Маркова Верховна Рада позбавила мандата народного депутата 20 вересня 2013 року. Йому інкримінували організацію та побиття учасників пікету в Одесі в 2007 році проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ.

У жовтні 2013 року Печерський райсуд Києва заарештував Маркова на два місяці.

25 лютого 2014 року Приморський районний суд Одеси змінив запобіжний захід Маркову, випустивши його з Одеського СІЗО.

В грудні 2014 року МВС України оголосило Маркова в розшук.

12 серпня Маркова затримала поліція в італійському місті Сан-Ремо. У Маркова були при собі російський та український паспорти.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.