У діяльності КП «Житній ринок» виявили фінансові порушення

gitniy rinok

 
Київськими інспекторами проведено планову ревізію фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства «Житній ринок» за період з 1 вересня 2010 по завершений звітний період 2012 року.


За результатами ревізії встановлено фінансових порушень на загальну суму 1378,20 тис. грн, в тому числі, що призвели до втрат, становлять 1223,04 тис. гривень.

Зокрема, порушуючи вимоги трудового законодавства, у завищених розмірах нараховувались і виплачувались посадові оклади, надбавки, доплати, премії; здійснювалось утримання понадштатних та понаднормативних посад працівників; проводилася виплата заробітної плати та оплачувалася робота у вихідні дні без підтверджуючих документів, як наслідок підприємство зазнало матеріальних збитків у розмірі 1004,37 тис. гривень.

Крім того, КП «Житній ринок» надавались послуги підприємцям для забезпечення здійснення торгівлі за вартістю нижчою, ніж затверджена в калькуляціях та зазначена в договорах, як наслідок недоотримано доходів у сумі 130,17 тис. грн, чим завдано матеріальної шкоди (збитків) на зазначену суму.

Держфінінспекція в м. Києві проінформувала прокуратуру Подільського району м. Києва про результати ревізії для розгляду та прийняття відповідного рішення, повідомляє  прес-служба Держфінінспекції в м. Києві.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.