Через недбалість чиновників столичні підприємці «нажилися» на харчуванні дітей

prok riev new

 
Прокуратурою Святошинського району розпочато кримінальне провадження за фактом службової недбалості посадовців РДА, з вини яких продукти харчування для дитячих садочків району були закуплені за ціною, завищеною на 100 тис. грн. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Святошинського району.


Встановлено, що упродовж 2012-2013 років між Святошинською РДА та кількома приватними підприємствами було укладено договори про закупівлю продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів Святошинського району.

Однак, як з’ясувалося, під час закупівлі товарів чиновники не перевірили законність встановлення підприємцями цін на продукти та їх постачання, внаслідок чого на рахунки підприємств було зайво перераховано понад 100 тис. гривень бюджетних коштів.

За результатами перевірки в діях службових осіб райдержадміністрації вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України - Службова недбалість, у зв’язку з чим відомості про цей факт було внесено до ЄРДР.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.