Понад 1000 мітингувальників на Банковій перебувають в оточенні міліції

bankova siloviki

 
«На Банкову зганяють силовиків та міліцію»», - про це повідомив «Конфліктам і законам» активіст ВК «НАСТУП» Роман Федчук з місця подій. - Зараз там вісім автобусів з беркутом. Також на сусідніх вулицях стоять автівки з міліцією та силовиками».


Колона мітингувальників налічує близько 1500 осіб, люди ще прибувають. Зі слів Федчука, силовики готуються розігнати мітинг.

За словами голови ВК «НАСТУП» Р. Секели, окремі опозиційні лідери закликають людей розійтися і прийти на мітинг 24-го листопада.

За інформацією прес-служби партії «УДАР», Віталій Кличко та народні депутати фракції «УДАР» також перебувають на Майдані Незалежності.

«Ми прийшли сюди, щоб виявити свою громадянську позицію щодо дій влади януковича. Я вдячний всім людям, які зібралися тут завдяки соціальним мережам, зателефонувавши один одному. Зібралися, щоб показати, що вони громадяни і їм не байдуже, в якій країні жити. Усі разом ми зможемо довести, що Україна буде в Європі і буде демократичною державою. І всі разом ми змінимо цю владу», - наголосив Віталій Кличко.

«Ми сподіваємося, що до 24 числа тут зберуться десятки, сотні тисяч людей, і ми підемо «в гості», щоб донести нашу позицію. Якщо януковича не буде на Банковій – підемо на Межигір’я», - зазначив Кличко.

Люди у спілкуванні з Кличком говорили про те, що готові до дій і що людей на Майдані буде більше.

За інформацією прес-служби «УДАРу», також на Майдан Незалежності скоро приїде Володимир Кличко.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.