За бійку з інспекторами ДАІ нетверезому киянину доведеться відповідати за законом

udai habar

 
У Києві нетверезий водій вчинив бійку з правоохоронцями та наніс тілесні ушкодження працівникові ДАІ. Аби вгамувати агресивно налаштовано чоловіка, правоохоронцям довелося застосувати фізичну силу. Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, передають «Конфлікти і закони».


Безумовно, працівники ДАІ, які в святкові дні несуть службу в посиленому режимі, готові у будь-яку мить надати допомогу всім учасникам дорожнього руху, хто її потребує. Наприкінці минулого року Державтоінспекція зверталася до водіїв із закликом не наражати на небезпеку себе та оточуючих та зустрічати Новий рік безпечно. Однак до слушної поради не ускладнювати життя собі та правоохоронцям дослухалися не всі. Як наслідок, таким горе-водіям доводиться, замість перебування в компанії рідних та друзів, навідатися до відділу міліції.

Так, у Києві, сьогодні о третій ночі наряд ДАІ помітив авто, що в порушення правил рухався уночі без включеного світла фар, тож працівники ДАІ подали знак про зупинку водієві-порушнику.

Уже с перших слів керманича авто у правоохоронців виникла підозра щодо перебування водія за кермом напідпитку. Однак пропозиція щодо огляду на стан алкогольного сп’яніння викликала у водія неадекватну реакцію. Вийшовши з автомобіля, водій несподівано накинувся з кулаками на працівника ДАІ. Правоохоронцям довелося докласти значних зусиль, аби заспокоїти нетверезого чоловіка.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу та карету швидкої допомоги. Лікарі надали працівникові ДАІ меддопомогу на місці пригоди.

Наразі вирішується питання про передачу матеріалів до слідчого відділу для реєстрації до ЄРДР та відкриття кримінального провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України.



Коментарі

  +0 #1 Carp 3 янв. 2015 г., 20:10:31
Что тут скажешь! Конченое животное.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.