Кличко - послу: Південна Корея є одним з прикладів того, як можна швидко втілювати необхідні реформи

klicho hun

 
Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з послом Південної Кореї Сьол Кьон Хуном. Сторони обговорили політичну та економічну ситуацію в Україні та перспективи співпраці, а також можливість залучення корейських інвестицій в українську столицю. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Київського міського голови.


«Для України є дуже важливим розбудовувати відносини з іншими країнами на основі дружби та взаємної поваги. Для України Корея є одним з прикладів того, як потрібно швидко впроваджувати ефективні реформи», - зазначив мер.

Віталій Кличко наголосив на важливості розвитку в Україні новітніх технологій та збільшенні притоку прямих іноземних інвестицій. За словами мера, Київ готовий презентувати для південнокорейських інвесторів своє бачення розвитку та можливості для інвестицій в українську столицю. «Я думаю, у нас знайдеться багато проектів, куди корейський бізнес міг би інвестувати. Міська влада обіцяє інвесторам чесні та прозорі правила гри та готова до взаємовигідної співпраці», - наголосив мер Києва.

Під час зустрічі також ішлося про можливість вивчення київськими чиновниками досвіду управління столицею Південної Кореї Сеулом.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.