У Києві вимагали закриття ресторанів «Крабс Бургер» та «Риба Лов»

vozdvige1

 
Сьогодні жителі Воздвиженки провели акцію протесту з вимогою закриття ресторанів «Крабс Бургер» та «Риба Лов», через порушення пожежних та санітарних норм. Близько 30 мешканців Воздвиженки зібралісь на Площі Мистецтв навпроти ресторанів «Крабс Бургер» та «Риба Лов» з вимогою закриття пожежонебезпечних об’єктів.


За словами жителів, після відкриття ресторанів у квартирах жителів постійно відчувається запах смаженої риби. Господар відмовляється щось зробити з системою вентиляції. Витяжка з кухні ресторану виходить прямо у вентиляційний канал будинку. Накип, який там збирається, загрожує виникненням пожежі. «Ми боїмося за своє життя, бо може статися пожежа, аналогічна тій, яка відбулася у грудні 2014 року, коли по сусідству згорів ресторан цього ж власника «Гастро-Рок». Тоді внаслідок займання у вентиляційному каналі згоріли кілька поверхів житлового будинку», - зазначає Сергій Іванюк, мешканець квартири, що знаходиться над рестораном - «Ми звертались до пожежників, ті кажуть, що в них мораторій на перевірки. Звернулись до суду - ресторатор не з’являється в суд, затягуючи розгляд. А пожежа може статися в будь-який момент».

Слід зазначити, що це вже не перша акція протесту жителів, у разі бездіяльності органів влади - мешканці будуть вдаватися до більш рішучих дій, зазначають учасники акції.


vozdvige2



Коментарі

  +1 #1 Михаил 29 мая 2015 г., 12:38:41
только мне интересно - откуда на Воздвиженке местные жители, когда район не заселен, и при стоимости квартир на Воздвиженке, эти люди даже внешне не похожи на подпольных миллионеров

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.