​На Печерську затримали трійцю квартирних злодіїв

Зловмисники зламали замки вхідних дверей помешкання, забрали цінні речі і спробували втекти на автомобілі. Їх зупинили оперативники. Кримінальну трійцю доставили до управління поліції, речові докази вилучили. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Група квартирників, яку затримали ввечері, відрізняється від своїх «колег» особливою нахабністю: чоловіки скоїли злочин близько 18:30 години, тобто у час, коли їх може схопити «на гарячому» будь-хто із місцевих мешканців, адже люди саме повертаються додому із роботи, виходять у магазин, до сусідів тощо.

Однак злодії діяли швидко і непомітно. Один залишився на вулиці, двоє зайшли у під’їзд. Їм вистачило менше десяти хвилин, аби зламати два замки на вхідних дверях квартири на п’ятому поверсі будинку, «пройтися» із ліхтариком оселею, забрати цінні речі і спуститися до автомобіля. Зникнути злодіям не дозволили працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку. Чоловіків затримали, а з їх кишень правоохоронці вилучили речові докази: три наручні годинники, фотоапарат, парфуми, ювелірні вироби. Загальна сума збитків – більше 30 тисяч гривень. Також у зловмисників знайшли набір спеціалізованих інструментів, які направили на експертне дослідження.

Слідчо-оперативна група Печерського управління поліції задокументувала правопорушення. Кримінальне провадження розпочали за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, за якою зловмисникам загрожує до шести років позбавлення.

Трійцю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді арешту. Встановлено, що всі вони - громадяни іншої держави, 1985, 1991, 1993 років народження. Усім трьом оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 480 тисяч гривень кожному.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.