​На Київщині впіймали серійного гвалтівника

39-річний чоловік майже рік тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння аналогічних злочинів. За ґратами зловмисник провів 22 роки. Цього разу нападник з ножем накинувся на двох молодих дівчат, щоб задовольнити свою статеву пристрасть та відібрати гроші, повідомляє прес-служба Нацполіції України.


До поліції Київщини звернулись двоє дівчат 18-ти та 21-го років та повідомили: напередодні вони вирішили вдвох подорожувати до Одеси автостопом. На зупинці громадського транспорту в с. Софіївська Борщагівка, Києво-Святошинського району, вони зупинили автомобіль «Daewoo Lanos». Водій погодився їх підвезти, оскільки він їхав саме у цьому напрямку.

У місті Васильків чоловік запропонував своїм пасажиркам переночувати в орендованій ним квартирі. Заманивши жертв до квартири, зловмисник, погрожуючи ножем та застосувавши фізичну силу, вступив у статеві відносини з дівчатами проти їх волі. Після чого він на власному автомобілі вивіз дівчат на автозаправну станцію біля смт. Калинівка, де, погрожуючи ножем, відібрав у них гроші та зник у невідомому напрямку.

На пошук нападника був орієнтований весь особовий склад Васильківського відділу поліції та поліцейські сусідніх районів. Правоохоронці одразу розпочали проводити комплекс невідкладних оперативно-розшукових заходів з метою встановлення особи ґвалтівника та його затримання.

Того ж дня оперативники затримали насильника в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ним виявився раніше судимий 39-річний житель Києво-Святошинського району. Зловмисник зізнався у скоєному, визнав свою провину і надав правдиві покази.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст.187 (Розбій), ч. 1 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті), ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Наразі доведена його причетність до скоєння п’яти фактів зґвалтування. Працівники поліції продовжують перевіряти затриманого чоловіка на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території області та держави.

Фото прес-служби Нацполіції України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.