​Поліція Києва затримала двох молодиків за збройний напад

Під погрозою предмета, схожого на пістолет, двоє хлопців змусили адміністратора закладу віддати понад 10000 гривень. Подія сталася на проспекті Науки Голосіївського району столиці. До чергової частини територіального управління поліції надійшло повідомлення, що у приміщенні з розповсюдження лотерейних квитків невідомі особи стріляли у стелю та вимагали у персоналу гроші. Отримавши готівку, нападники втекли.


Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

За вказаною адресою прибули наряди патрульних та слідчо-оперативні групи Голосіївського та Головного управлінь поліції. За вказаною адресою до правоохоронців звернувся працівник закладу з продажу лотерей та повідомив, що ввечері до них зайшло двоє невідомих, які відразу попрямували до адміністратора. Погрожуючи пристроєм, схожим на пістолет, розбійники почали вимагати відчинити сейф. Після цього навіть зробили постріли у стелю.

Коли вони отримали гроші, а це близько 10000 гривень, втекли з місця події. Поліцейські обстежили місце пригоди, вилучили дві гумові кулі та відібрали пояснення у відвідувачів закладу.

У рамках кримінального провадження працівники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку спільно із оперативниками Голосіївського управління поліції провели комплекс оперативно-розшукових заходів, у результаті яких у Чернігівській області затримали двох хлопців.

«Правоохоронці встановили осіб, причетних до розбійного нападу. Ними виявилися 18-річний та 17-річний жителі Чернігівщини, які раніше не мали проблем із законом»,- повідомив начальник Голосіївського управління поліції Сергій Куленко.

Поліцейські з’ясували, що організатор злочину - 18-річний хлопець, який раніше працював у цьому закладі. Саме він запропонував двом неповнолітнім товаришам пограбувати. Коли троє друзів перебували неподалік, один із них відмовився вчиняти розбійний напад. У свою чергу двоє інших хлопців зайшли у приміщення закладу та під погрозою зброї почали вимагати гроші.

«Затриманим повідомлено про підозру за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав їм міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна»,- додав Сергій Куленко.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.