Екс-глава ЦРУ заявив, що Трамп агент впливу Кремля

tramp agent

 
Колишній глава ЦРУ США Майкл Морелл заявив, що кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп став агентом впливу росії. Про це він написав у своїй колонці в The New York Times, повідомляє Кавказ-Центр.


«російський президент путін був офіцером розвідки, натренованим на пошук особистих слабкостей людей і використання їх в своїх інтересах. Це саме те, що він зробив на початковому етапі праймеріз. Він зіграв на слабкості Трампа, подякувавши йому, а той відреагував саме так, як розраховував путін», - повідав Морелл.

За його словами, саме тому Трамп хвалить путіна і робить політичні заяви, співзвучні позиції російського керівництва - екс-глава ЦРУ привів як приклад заяви республіканця про можливість визнання Криму російським і заклик до спецслужб росії зламати електронні поштові скриньки демократичної партії США.

«У наших розвідувальних колах ми б сказали, що путін найняв Трампа як невільного агента російської федерації», - підсумував Морелл.

27 липня Трамп закликав росію знайти 30 тисяч листів з видаленого Клінтон листування і опублікувати їх. Пізніше Трамп оголосив, що ці слова нібито «були сарказмом».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.