​Зять Трампа протягом кількох років майже не сплачував федеральних податків

Зять президента Трампа, та старший радник Білого дому, Джаред Кушнер протягом кількох років, ймовірно, майже не сплачував федеральних податків, використовуючи податкову пільгу, відому як податкова амортизація. Остання збільшилась в останні роки завдяки податковій реформі, за яку активно виступала Республіканська партія та сам Дональд Трамп. Про це йдетьсяу матеріалі видання The New York Times, передає «Голос Америки».


За інформацією видання, Кушнер, чиї статки оцінюються у понад 300 мільйонів доларів і який заробив мільйони на нерухомій власності своєї родини, протягом кількох років майже не сплачував федеральних податків.

При цьому видання відзначає, що ніщо не вказує на те, що Кушнер порушив закон.

Як повідомляє The New York Times, Кушнеру вдалося зменшити суму податкових виплат, повідомляючи про амортизацію численних об'єктів нерухомості, що є популярною податковою пільгою, створеною для того, щоб враховувати зношування нерухомості з часом.

У 2015-му Кушнер, пише видання, отримав 1,7 мільйона доларів заробітної платні і при цьому прозвітував до податкової США про майже 8,3 мільйони доларів втрат через «значну амортизацію» нерухомості.

Як відзначає видання, податкова реформа, проголосована Конгресом у 2017-му році, збільшила максимальну податкову пільгу у зв'язку із амортизацією з 500 000 доларів до одного мільйона.

Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.