​Байден після репліки про роботу його сина у Burisma назвав виборця товстим брехуном і порадив позмагатись у відтисканнях від підлоги

Екс-віце-президент США Джо Байден, якого називають провідним конкурентом президента США Трампа на майбутніх виборах, у четвер різко відреагував на репліку про те, що він буцімто відправив свого сина працювати в енергетичну компанію Burisma в Україні, повідомляє «Голос Америки».


Під час зустрічі Байдена із виборцями у штаті Айова один із присутніх сказав, що Байден відправив свого сина, який не мав належного досвіду, працювати в Україну, і таким чином сам Байден «продає доступ до президента».

Політик-демократ назвав чоловіка «клятим брехуном», а його слова - «неправдою». Після репліки чоловіка, що він отримав таку інформацію із телебачення, Байден відповів, що сам він не веде сидячий образ життя. Пізніше екс-віце-президент заперечив будь-які неналежні дії зі свого боку щодо сина і назвав чоловіка «товстим». Байден запропонував чоловіку позмагатись у відтисканнях від підлоги, бігу, або ж разом пройти тест IQ.

Слова Байдена привернули увагу Республіканської партії США, критиків Байдена, а також провідних ЗМІ США.

«Виборець поставив обгрунтоване запитання щодо роботи сина Байдена у компанії Burisma - Байден не зміг відповісти і натомість присоромив чоловіка за повноту, похвалився власним IQ, та запропонував позмагатись у відтисканнях», - твітує речниця Республіканської партії США.

Представниця кампанії Байдена заперечила, що Джо Байден назвав чоловіка товстим.

Як відомо, раніше різкі, суперечливі репліки Дональда Трампа щодо жінок, іммігрантів та іншого багаторазово ставали об'єктом прискіпливої уваги ЗМІ США у ході виборчої кампанії 2016-го року і після її завершення.

Фото Reuters



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.