​Трамп пояснив своє рішення закрити США для 26 країн Європи на наступні 30 днів

Під час спільної з прем’єр-міністром Ірландії Лео Варадкаром прес-конференції в Білому домі президент США Дональд Трамп відповів на критику відносно його рішення закрити США для 26 країн Європи на наступні 30 днів без попередніх консультацій з європейськими лідерами. Президент Трамп пояснив, що іде багато часу, щоб подзвонити кожному світовому лідеру індивідуально. Крім того, сказав президент, Європа не попереджає США, коли Європа підвищує для них податки. «Ми мали прийняти рішення і не хотіли зволікати», - повідомляє «Голос Америки».


У середу Білий дім оголосив про заборону на в'їзд на територію США подорожуючих з 26 європейських країн. Заборона також розповсюджується на тих осіб, які відвідали ці країни протягом останніх 14 днів. Обмеження, утім, не розповсюджуються на громадян та постійних мешканців США, а також членів їх родин. Їм дозволено в'їзд, але після прибуття до США на них очікує карантин. Заборона вступає в силу у п’ятницю опівночі.

Заборона не розповсюджується на Велику Британію та Ірландію.

Президент Трамп каже, що його команда ще не обговорювала введення обмеження на пересування всередині США, утім, він не виключив такої можливості. У США вже почали скасовувати події, які збирають велику кількість людей.

Президент Трамп скасував зустрічі з виборцями у Неваді, Колорадо та Вісконсині. Білий дім та Конгрес розглядають прийняття низки законів, які б дозволили надання економічної допомоги компаніям та фізичним особам, які постраждали від коронавірусу.

Фото AP



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.