Цей четвер буде «чорним» для України

shishkin konctitutsiya

 
Друзі, давно не писав. Цей четвер буде, у моєму розумінні, «чорний четвер» для України. Парошенківська камарилья зі своїми прихлібателями у Верховній Раді готують здати Україну путлеровському режиму Московії. Це випливає із вкрай небезпечної тенденції проштовхування змін до Конституції України у будь-якому форматі і за будь-яких умов.


Режим Пороха, отримавши від коша в осені минулого року у спробі проштовхнути зміни на Конституції через, так звану, децентралізацію, зараз здійснює нову спробу і підготувався більш грунтовно.

Використовуючи справедливе обурення суспільства суддівським корпусом і спекулюючи при цьому потребою реформи судівництва, проштовхуються зміни вже у цьому галузевому блоці Конституції.

Я зараз не хочу вдаватись до аналізу суті цих змін - вині дурні і робляться під парошенка, буде натхнення якось пізніше докладно - але це все ж таки ДРУГОРЯДНА небезпека.

ПЕРШОРЯДНА небезпека, про яку я волаю вже майже рік - це небезпека для Української державності. На всіх теле- радіо каналах, де пускають, у друкованих ЗМІ і через інтернет, постійно і наполегливо повторюю - в умовах війни Конституцію не можна змінювати (ч. 2 ст. 157). І це не лише чиста теорія права, а зовнішньо політична катастрофа України. Це гра шулера Путлера. Мене або не хочуть чути, або я повний придурок, або іде стійка колаборація. Вибирати вам. Я вже втомився волати, як у вату. Глас волаючого у пустелі.

Тонкості вже пояснював раніш, але знову стисло. Будь-які зміни, у будь-якому форматі, не має значення - позитивні вони чи негативні - це додатковий козир у зовнішньо-політичній грі Путлера, яку він не програв, як це де кому здається, а, може, поступово, тихою сапою й перемагає. У цій грі наша влада йому об'єктивно допомагає.

Головний меседж Путина на світовій арені - в Україні має місце громадянська війна, а не агресія його Московії. В такій доктрині наша влада йому реально підігрує своїми не продуманими, а може й навпаки, запланованими діями.

1) Президент не виконав свій конституційний обов'язок - не ввів воєнний стан за наявності військового вторгнення військ іншої держави на нашу територію, що одночасно дає підстави для проведення законної мобілізації (пункт 20 статті 106 Конституції).

2) Хто з вас скаже, що в нас не має умов воєнного стану? Якщо скаже, то тоді чому в нас ідуть фронтові бої із застосування танків, артилерії, військово-повітряних сил і тисячі загиблих при захисті незалежності України, мільйони біженців ? А за умов воєнного стану Конституцію не можна змінювати (ч. 2 ст. 157). Додатково підкреслюю - в умовах воєнного стану, а не після його введення.

Ми яскраво бачимо поведінку Путина на світовій арені - чого ви до мене «прикапались» - у вас громадянській конфлікт, я не агресор, якщо б я був агресором, то ви б ввели воєнний стан і розірвали дипломатичні відносини і уж тим паче не змінювали Конституцію, що в вас заборонено самою ж вашою Конституцією. Тобто, ви, Україна самі довели усьому світові, що проти вас РФ агресії не здійснювала. Я Путлер - ангел.

Саме тому така поведінка нашої влади як на Банковій, так і на Грушевського, є або дурістю, або колаборацією. В нас щоденно гинуть на фронті бійці, а колаборуюча влада їм сує ножа у спину. Навіть моя ініціатива -- про вшанування, на початку кожного засідання Верховної Ради, пам'яті кожного загиблого напередодні на фронті воїна, хвилиною мовчання, досі не знайшли підтримку, навіть сьогодні, після виступу Надії Савченко.

Я вже втомився доводити прописні істини. Знову один чи майже один й раніш. Замовкаю, мабуть надовго.

Віктор Шишкін, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.