​Дерев’янко озвучив кількість підписів під поданням, яке ініціює розслідування можливих злочинів Порошенка

Один з лідерів РУХУ НОВИХ СИЛ народний депутат Юрій Дерев’янко в черговий раз закликав народних депутатів поставити свої підписи під поданням про ініціювання питання про усунення Президента України Порошенка П.О. з поста в порядку імпічменту. Про це він заявив на погоджувальні раді у Верховні Раді у понеділок, 21 травня, повідомляє прес-служба партії РНС.


«Факти причетності Петра Порошенка до злочинів, які стосуються панамських офшорів, корупції на армії, схеми Ротердам+, плівок Онищенка та його свідчень оприлюднили українські та міжнародні ЗМІ», - нагадав Дерев’янко.

Він підкреслив, що єдиною можливістю розслідувати можливі злочини Порошенка є ініціювання процедури імпічменту.

«Ніхто, ні ГПУ, ні НАБУ не мають права займатись сьогодні розслідуванням можливих злочинів стосовно президента. Це може зробити лише парламент», - підкреслив політик.

Він додав, що першим кроком, щоб реально розпочати цю процедуру, є підпис народних депутатів під відповідним письмовим поданням.

«Зараз у нас є 58 підписів з необхідних 226-ти», - повідомив Юрій Дерев’янко.

«Українці чекають ваш підпис під цим документом і дуже уважно слідкують за тим, чи готовий кожен з нас, народних депутатів, розпочати розслідування таких можливих злочинів, чи буде їх просто покривати», - звернувся він до парламентарів, керівників фракцій і комітетів.

Нагадаємо, РУХ НОВИХ СИЛ розпочав збір підписів народних депутатів під поданням про ініціювання процедури імпічменту Порошенка для розслідування фактів його можливих злочинів.

Юрій Дерев’янко. Фото з прямої трансляції на каналі «Рада»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.