​Пентагон запускає спеціальний відділ, що досліджуватиме неопізнані літальні об'єкти

Міноборони США висловилонадію, що це рішення дозволить «поліпшити розуміння й отримати розуміння природи й походження НЛО. Місія відділу - виявити, аналізувати й категоризувати НЛО, що можуть потенційно загрожувати національній безпеці».


Передусім, йдеться про оприлюднені у квітні три розсекречені відеозаписи, коли американські військові пілоти бачили такі об'єкти у небі у 2004 і 2015 роках, повідомляє «Голос Америки».


Розмови про можливе дослідження помічених НЛО лунали й раніше.

Зокрема, як пише Politico, під час засідання одного з сенатських комітетів сенатор-республіканець Марко Рубіо заявив: «Довкола наших баз і місць наших навчань літають якісь апарати, і ми не знаємо, що це, вони не наші, тож це нормальне питання... Щиро кажучи, якщо це щось не з цієї планети, це може бути краще, ніж якби ми побачили якийсь технологічний стрибок від китайців чи росіян чи інших супротивників».

Колишній сенатор-демократ Гаррі Рід також просував ідею: «Я радий, що Пентагон нарешті оприлюднив це відео, але це лише верхівка айсберга доступних матеріалів і досліджень. США повинні здійснити серйозний, науковий перегляд будь-яких потенційних наслідків для національної безпеки. Американський народ має право бути поінформованим».

Користувачі соцмереж активно коментують новини.

«1. Шанси, що ці НЛО - прибульці, - дуже низькі. 2. Існує чимало ентузіастів, які наполягають на зворотньому. 3. Шанси, що дехто із цих людей потрапили до Пентагону як працівники чи контрактники, - дуже високі», - пише фізик Шон Керролл.

Чимало коментарів мають жартівливий характер.

«Той факт, що Пентагон фактично підтвердив існування НЛО вдруге за 2020 рік і нікому нема діла, свідчить про те, наскільки цей рік божевільний», - твітує видання The Daily Beast.

«Повірте, інопланетяни не захочуть висаджуватись в Америці зараз», - жартуєодна користувачка Twitter.

«Операція: Відволікання. Вперед!», - пише дехто. Інші користувачі додають: «Ласкаво просимо у 2020».

«Ми побудували станцію у космосі, відправили ровер на Марс... але Пентагон не може встановити гарні камери, які можуть збільшувати зображення й фокусуватись?» - пишуть про низьку якість відео, на яких буцімто видно НЛО.

Але деякі користувачі, які вірять в існування позапланетного життя, відповідають: «Спитайте тих, хто знає. Цей феномен заважає роботі наших камер і радарів. Ми бачимо декого з них лише тому, що вони хочуть, щоб ми їх бачили. Вони маскуються і зникають із виду миттєво».

Фото Twitter



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.