У Борисполі стався незаконний обшук валізи відомого журналіста і політолога

Тарас Кузьо. Фото blogs.pravda.com.ua22 лютого 2011 року. Київська незалежна медіа-профспілка вважає, що правоохоронці мають порушити кримінальну справу за фактом обшуку валізи члена КНМП, відомого журналіста і політолога Тараса Кузьо, який стався в аеропорту Бориспіль.
 
«Важливо не просто виявити злочинця, - каже голова Комітету КНМП Юрій Луканов, - а ще відповісти на питання: чи причетна до цього СБУ. Підозри на те, що Служба безпеки України втручається у приватний простір громадян, лягають ще однією брудною плямою не тільки на саму СБУ, але і на репутацію країни».
 
Раніше у своєму блозі на «Українській правді» http://blogs.pravda.com.ua/authors/kuzyo/ Тарас Кузьо повідомив, що за тридцять років його мандрування світом і двадцять років візитів до України таке з ним сталося вперше. Блокувальний замок на його валізі виявився зламаним після прильоту з Києва. Він вважає, що це справа рук не звичайних злодіїв, а СБУ, бо зловмисників цікавила лише тека з його документами, яка була запакована в інший спосіб, ніж це робив її власник. Всі інші речі виявилися незайманими і на своїх місцях. До того ж, літак затримався з вильотом. При цьому пілот вибачився і пояснив затримку тим, що з борту знімали якусь валізу.
 
Як доказ, Тарас Кузьо у своєму блозі помістив фотографії зламаного замка:
 
Валіза із зламаним замком. Фото blogs.pravda.com.ua
Тека з документами, якими цікавилися невідомі. Фото blogs.pravda.com.ua
 
Довідка. Тарас Кузьо - Доктор, професор, старший науковий співробітник кафедри українoзнавства в Університеті Торонто.
 
Доктор Тарас Кузьо проаналізував радянські, пострадянські та українські події за останні два десятиліття в багатьох різних публікаціях.
 
Тарас Кузьо є автором та редактором 5 науково-дослідницьких монографій, 25 розділів у книгах у співробітництві, понад 60 наукових статей та 14 книг, більшість з яких присвячена тематиці про Україну. Він є редактором видання Ukraine Analyst, яке виходить двічі на місяць.
 
Доктор Тарас Кузьо є старшим науковим співробітником кафедри українoзнавства в Університеті Торонто і ад'юнкт-професором в Інституті європейських, російських та євразійських досліджень при Карлтонському університеті.
 
Професор Кузьо в попередні роки викладав в Інституті європейських, російських та євразійських досліджень при Університеті Джорджа Вашингтона і був старшим науковим співробітником у Фонді Маршалла "Німеччина – США" (The German Marshall Fund of the United States).


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.